За нас


Фирма „ Кемкос“ ЕООД е създадена през 2011 година с основен предмет на дейност развитие и производство на козметика и почистващи препарати за домакинството.

Нашата цел е да бъдем надежден партньор за нашите клиенти, акцентиращ върху доброто качество на своите продукти, съчетано със стриктно спазване на потвърдените срокове на производство.

В настоящия момент успешно разработваме нови продукти с цел пълно удовлетворяване нуждите на нашите клиенти като нашия стремеж е те да бъдат атрактивни и като качество и като цена. Нашите марки : 6+ и Ivia са утвърдени на българския пазар с изградена репутация  и стабилни пазарни позиции.

Освен на сайта ни, информация за продуктовата ни гама можете да намерите и на нашата страница във Фейсбук:https://www.facebook.com/Chemcos-Ltd-715974151839072/?fref=ts

Фирма „Кемкос“ ЕООД работи непосредствено с всички големи международни и местни търговски вериги на територията на България. Продукцията ни намира успешно приложение на пазара на повече от двадесет държави в Европа в това число Германия,Холандия,Франция,Белгия и т.н.

През годините досега сме доказали позицията си на надежден и лоялен партньор с постоянен стремеж за обогатяване и развитие на производственото си портфолио с цел удовлетворяване изискванията и на най-придирчивите ни клиенти.

Имате въпроси или искате специални условия?

Обадете ни се или ни пишете на +359 431 81289, sales@chemcos.eu